Fiscaliteit, boekhouding & administratie te Lint (Antwerpen)

Over ons

Ons kantoor heeft een historiek sinds 2000. Toen is Marijke Deruytter als erkend boekhouder-fiscalist in bijberoep gestart met het kantoor. Marijke Deruytter is tevens docente aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen
Door de gestage groei van het klantenbestand, voornamelijk via mond-aan-mond reclame was het in 2017 tijd voor een volgende stap.
Er werd een nieuwe vennootschap, Avisem BV, opgericht om het kantoor klaar te maken voor de toekomst. Avisem BV wordt geleid door Marijke Deruytter samen met Stijn Deseure, die sinds enkele jaren actief is in het kantoor en ondertussen ook zijn erkenning als boekhouder-fiscalist behaald heeft.

Ons gemotiveerd team bestaat momenteel uit 7 personen, elk met hun eigen specialiteit. Ons doel is om onze klant op een professionele manier door de ingewikkelde boekhoudkundige en fiscale verplichtingen te loodsen. Belangrijk hierbij is dat we alles in een verstaanbare taal aan onze klant overbrengen.

Binnen ons kantoor maken wij gebruik van de modernste tools om de boekhouding zo efficiënt mogelijk te voeren. Voorbeelden hiervan zijn CODABOX, YUKI, Kluwer & Silverfin.
Deze stellen ons in staat om gegevens zo veel als mogelijk elektronisch te ontvangen en uit te wisselen.

Als erkend boekhouder-fiscalist BIBF moet ons kantoor zich houden aan de “Gedragsregels inzake de verspreiding van publicitaire informatie door de economische beroepsbeoefenaars”. Deze website is dan ook strikt informatief bedoeld, in het bijzonder voor onze klanten, en mag geenzins beschouwd worden als publiciteit.